Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Ratkaisukeskeinen terapia

Ratkaisukeskeinen terapia eli lyhytterapia soveltuu erinomaisesti sinulle, joka haluat keskustella mistä tahansa elämänlaatuasi vähentävästä asiasta. Se voi olla esimerkiksi elämäntilanteen muutos, menneisyydestä painamaan jäänyt asia, tulevaisuuteen liittyvä pelko tai se, että kaipaat tukea jossain asiassa. Tulet kuulluksi ja autan sinua muodostamaan ongelmastasi tavoitteen, ja työstämme yhdessä tavoitetta konkreettisen toiminnan muotoon. Ratkaisukeskeinen terapia soveltuu hyvin myös pariskunnille tai ryhmille.

Ratkaisukeskeinen työnohjaus

Työnohjauksessa keskitymme joko yksilönä tai ryhmässä työssä ilmenneiden kehityskohteiden parantamiseen. Se on usein perustehtävän selkiyttämistä, työssä jaksamisen tukemista, työn ilon uudelleen löytämistä tai vaikkapa alais- tai esimiestaitojen kertaamista. Työnohjauksella voidaan saada aikaan merkittävää tuottavuuden ja henkilöstön sitoutumisen parantumista.

Sielunhoito

Sielunhoito soveltuu sinulle, joka haluat ennen kaikkea keskusteluapua ja kuuntelevaa korvaa. Voit purkaa sydäntäsi, ja voimme rukoilla yhdessä esiin nousseiden asioiden puolesta. Usein sielunhoidollinen keskusteluapu on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos voimavarat eivät vielä riitä tavoitteellisempaan terapiatyöskentelyyn. Sielunhoidossa voit kertoa 100 % luottamuksellisesti mieltäsi painavista asioista, usein se jo voi auttaa eteenpäin. ”Iloitkaa iloitsevien kanssa, itkekää itkevien kanssa” Room. 12:15.